Slider

Veče prefinjenih priča i ukusa – ultra premium konjaka i cigara

Tradicionalno, u aprilu, održali smo neformalno druženje  u organizaciji Business Intelligence Institute-a, sa temom „Veče prefinjenih ukusa – ultra premium konjaka i cigara“.   Ovaj nesvakidašnji događaj održali smo u fantastičnom ambijentu na Dedinju. Partner događaja je bila kompanija Energy Star International.

 

Kroz ovaj format događaja, uparujemo pića i hranu izvrsnih ukusa u cilju kreiranja jedistvenih iskustva i uživanja u najpoznatijim brendovima. Ovaj događaj uvek ima i kreativnu i edukativnu dimenziju, kako bismo ponudili dodatnu vrednost za naše cenjene partnere.

Ovog puta, veče je bilo posvećeno nesvakidašnjem putovanju kroz kulturu i istoriju konzumacije ultra premium konjaka i cigara, koje je gostima predstavio čuveni Cigar Sommelier Aleksandar Stipčić. Saznali smo kako i sa čime se pije konjak, koja su pravila za upotrebu ovog plemenitog pića, koje cigare najbolje idu uz konjak, koje zalogaje odabrati i još mnogo drugih interesantnih priča.  Takođe, naš somelijer je sa gostima podelio zanimljive priče o Kastru i Titu koji su bili sjajni poznavaoci kako konjaka tako i tompusa.

 

NASLOVNA

O NAMA

AKTIVNOSTI

BUSINESS NEWS

PARTNERI I PRIJATELJI

GALERIJA

  • Mihajla Pupina 100, 11000 Beograd
  • office@bci.rs; prijava@bci.rs
  • 011/ 123-45-67; 064/123-4567

Scroll to top