Slider

Panel – Upravljanja rizicima i šansama u uslovima neizvesnosti

U četvrtak, 22.09.2022. Business Intelligence Institute je održao veoma interesantnu diskusiju, poslovni panel na temu  – Upravljanja rizicima i šansama u uslovima neizvesnosti. Naši uvaženi panelisti Miodrag Zec, ekonomista, profesor, Milutin Nikolić, generalni direktor Hefestos Capital-a i suosnivač škole Zvezdobrojci i Zoran Drakulić, privrednik i osnivač kompanije Point Group Int. su pokušali da nam daju odgovore i objasne koji su glavni rizici u privredi, ali I koje su šanse u doba „savršenih oluja” i trenutnih globalnih dešavanja. Moderator, Tatjana Veselinović, urednica emisije „Infobiz” na N1 je veoma vešto vodila aktivnu diskusiju panelista i svojim profesionalizmom doprinela kvalitetu održanog poslovnog panela.

 

 

 

Da li je vreme za investicije, kakva je situacija sa obrazovanjem, kako je pandemija otvorila nove šanse za nove modele učenja, o svemu ovome je pričao Milutin Nikolić. Profesor Zec je nam je dao odgovore o tome kakva je sudbina konzervativnih sektora u odnosu na brzorstuće i da li kriza vraća u fokus strateške i tradicionalne sirovine. Sa aspekta dugogodišnjeg privrednika, Zoran Drakulić je gostima na panelu dao svoje mišljenje o nevidljivim ekonomskim posledicama rata u Ukrajni i koji to model upravljanja kompanijom i ljudima zahteva poslovna neizvesnot sa kojom se susrećemo.

 

Nakon veoma interaktivne debate panelista i konkretne primere, naši gosti, vrhunski menadžeri i direktori kompanija su iskoristili priliku da u otvorenom razgovoru postavljaju pitanja panelistima.

 

Video sa predmetnog panela možete pogledati OVDE.

NASLOVNA

O NAMA

AKTIVNOSTI

BUSINESS NEWS

PARTNERI I PRIJATELJI

GALERIJA

  • Mihajla Pupina 100, 11000 Beograd
  • office@bci.rs; prijava@bci.rs
  • 011/ 123-45-67; 064/123-4567

Scroll to top